به گزارش خبرگزاری مهر، دکترجهانشیر امینی با اشاره به اینکه 261 هزار نفر از جمعیت یک میلیون و 430 هزار نفری این استان در فاصله سنی 18 تا 24 ساله هستند، گفت: بر اساس پیشبینی و برنامهریزی صورتگرفته تا پایان سال 1404 ، 60درصد جمعیت 24-18 این استان وارد آموزش عالی می شوند.
وی اظهار داشت: سند آمایش آموزش عالی استان با تلاشی 6 ماهه توسط کمیته سند آموزش عالی تدوین شده و بر اساس آن افق آموزش عالی استان بر اساس وضعیت و ظرفیتهای موجود، شرایط و تعداد فارغالتحصیلان مشخص شده است.
رئیس دانشگاه کردستان وجود 62 هزار دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاههای استان کردستان را ظرفیتی مناسب برای نهادینه کردن فرهنگ پژوهشگری در جامعه عنوان کرد.
امینی از اجرای 50 طرح و پروژه مطالعاتی در دانشگاه کردستان در سالجاری خبر داد و گفت: ظرفیتها و قابلیتهای بخش کشاورزی در استان میطلبد زمینه پژوهش بیشتر در این بخش را فراهم کنیم.
وی به راهاندازی پژوهشکده توتفرنگی با توجه به کشت بالای این محصول در استان کردستان اشاره کرده و گفت: مجوز راهاندازی پژوهشکده گیاهان دارویی نیز در دانشگاه کردستان اخذ شده است.
امینی افزود: این پژوهشکده در 2 گروه "کشت و پرورش" و کاربرد گیاهان دارویی فعالیت خود را انجام خواهد داد.
وی گفت: نهادینه کردن فرهنگ پژوهشگری و تدوین مطالعات و پژوهشهای کاربردی از اولویتهای دانشگاه کردستان به منظور رشد و توسعه استان است.
رئیس دانشگاه کردستان اعلام کرد: در حال حاضر در دانشگاه کردستان که عنوان دانشگاه مادر استان را دارد، 11 هزار دانشجو در 140 رشته تحصیلی مشغول به تحصیل هستند که 15 درصد این دانشجویان، در دوره تحصیلات تکمیلی هستند.
امینی به فعالیت انجمنهای مختلف علمی و پژوهشی در دانشگاه اشاره کرد و افزود: وجود این انجمنها در افزایش و تقویت روحیه پژوهشگری ظرفیتی مناسب و مؤثر است.
نظر شما